Известие

Collapse
No announcement yet.

чукане от двигателя - ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чукане от двигателя - ТС

на показания клип се 4ува едно тропане струва ли ви се нормално колеги
    http://www.youtube.com/watch?v=cWRLfbD7h6A клипа не е мой но имам същия проблем
    ALFA ROMEO с главно ''А''

единственото което на мен ми се набива са много шумните дюзи ама нека и по-опитните колеги се изкажат,а и колега това е туинспарк-по-принцип работата и шума на боксера и този мотор хич да не е доста се поразличават,най-добре според мен ще е да направиш клип на твоята!
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

ем при мене е 146 1.6 тс нали и звукът е абсолутно или подобен на тоя да не е не6то запушенко или вариатор

Comment

На мен тоя умрял ТС на клипа ми се струва, че му чукат повдигачите на клапаните. Ако въобще от клип може да се постави диагноза.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          На мен тоя умрял ТС на клипа ми се струва, че му чукат повдигачите на клапаните. Ако въобще от клип може да се постави диагноза.
          а

е ти колега направо ми го каза да го хвърлям на боклука моята алфа така ли да разбирам

Comment

Пич какви са тия заглавия ?? зз ...

Моля те, прочети правилата на форума и не пускай тема за всяко нещо, което ти се е сторило любопитно. Три реда по-надолу си пуснал същата тема! Имай малко търпение и проверявай дали не е писано нещо по въпроса, преди да пускаш нова тема!
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

от тия клипове нищо не се разбира. може от повдигачи да е, може вариатор, дюзи , гарнитура на изпускателния колектор и какво ли още не.
              точка

Comment

и аз сам за повдигачите

Comment

Не е нормално това чукане. Само от клип обаче няма как да се диагностицира какъв точно е проблема.

Ако и твоята чука така, те съветвам да я закараш на майстор. И то такъв, който е виждал ТС
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

здравеите колеги значи моита алфа е 145 98г 1.6 тс скъсах ангренажен ремак ремонтирах главата зглобихя и се получи съштото тропане и почна да пуши а преди ремонта двигателя не се чуваше

Comment

Нещо си объркал при сглобяването колега - сега я откарай на майстор дето знае за какво става въпрос
                      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
                      X